Dreng med bog

En helt ny type børnebøger fra Fabula

Det er ikke let at være nytænkende inden for forlagsbranchen, men det er ikke desto mindre lykkedes for det nye forlag Fabula. Med et helt nyt koncept gør de det muligt at skabe personlige børnebøger.

Kvalitetsbøgerne er til børn mellem 0 og 8 år og vil helt sikkert begejstre de små læsere. Konceptet gør nemlig barnet selv til bogens hovedperson og suger på den måde barnet direkte ind i hjertet af fortællingen.

Et nyt og spændende koncept

Købet af børnebøgerne foregår på Fabulas hjemmeside. Her kan du gå ind og rette bogen direkte til det barn, du vil forære bogen. Når du indsætter barnets navn, bliver det til hovedpersonens navn og ved at vælge køn, hud og hårfarve samt frisure kan du få bogens hovedperson til at ligne barnet.

Ud over, at du kan modellere bogens hovedperson, kan du også indsætte navnet samt fysiske kendetegn på en voksen, der er med i bogen. Det vil sige at, barnet kan få selskab af sin mor eller far, eller hvem du nu synes. Den personlige bog kan også forsynes med en hilsen fra dig og gør den perfekt til en gave.

En helt særlig fortælling

Barnet, som du giver bogen, vil både blive overrasket og meget glad over at opdage, at han eller hun selv er hovedpersonen. Det vil gøre fortællingen ekstra vedrørende og helt særlig.

Deres indlevelse forstærkes og de vil fordybe sig helt i bogens handling og de situationer, som de kommer ud for undervejs i fortællingen.

Historier med indhold

Folkene bag Fabulas spændende koncept er alle erfarne forfattere og dygtige illustratorer, som er dedikeret til børnenes univers.

De arbejder hele tiden på at supplerer de eksisterende bøger i Fabulas sortiment med flere skønne historier til børn.

De lægger vægt på, at bøgernes indhold skal være godt og stille børnene overfor udviklende scenarier.

Materialer af høj kvalitet

Det er ikke kun indholdets kvalitet, Fabula sætter højt. Bøgerne er også lavet af materialer, der kan tåle at blive brugt.

Siderne er af en kraftig kvalitet, og hele bogen er slidstærk og kan læses om og om igen. Indbindingen er lay-flat, som gør læsningen meget lettere, og giver barnet fuldt overblik over de fantastiske illustrationer på opslaget.

Selvværd er en stor gave

En af bøgerne fra Fabula er en fortælling, der beskriver, hvordan et barn drager ud i verden og finder ind til troen på sig selv. Den handler om at udvikle selvværd og at lære at møde sig selv med forståelse og kærlighed (Marcus finder sin gave).

Får børn en grundlæggende opfattelse af sig selv som rigtige og elskede og lærer at støtte sig selv indefra, vil de ydre påvirkninger ikke ramme dem så hårdt.

De vil være bedre rustede til at stå imod hårde ord fra andre, fordi de hviler mere i sig selv og ikke så hurtigt bliver vrede eller sårede. Barnet kan møde verden fra et harmonisk sted og i større grad afværge konflikter og uro.

Denne indre kærlighed til dem selv kan gøre en meget stor forskel for barnets liv og generelle trivsel. Når du giver dit barn en bog, hvor de selv er hovedpersonen, er det dem, der gennemgår den forvandling, der sker med hovedpersonen gennem fortællingens udfordringer.

Dit barn ser sig selv klare udfordringerne via kærlighed og omsorg overfor sig selv.

Styrk dit barn med meditation

Som forældre er det vigtigt at give sit barn redskaber til at lære at støtte sig selv og se sig selv som en god ven frem for en fjende, der konstant kommer med selvbebrejdelser. Meditation og mindfulness kan være en god vej til dette.

Derfor har Fabula inkluderet en lille meditation sidst i bogen. Den indeholder opbyggende og kærlige bekræftelser, der er med til at indarbejde positive og støttende tankemønstre i dit barns bevidsthed.

Leder du efter en god dåbsgave, så kan du finde flere ideer lige her.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!