Den perfekte dåbsgave

En dåbsgave er en vigtig gave i livet, som i mange tilfælde varer livet ud. Derfor er det vigtigt at finde den perfekte dåbsgave, når du skal finde en gave, der giver mening. Uanset om du vil købe smykker eller legetøj, her kan du læse om den perfekte dåbsgave.

Hvad skal jeg give i dåbsgave?

Der findes mange der ikke ved hvad de lige skal give i dåbsgave. Mange går derfor ud i fra, hvad de selv fik i dåbsgave da de blev døbt. Tit findes der en ønskeliste, fra dem der afholder dåben, som du kan gå ud fra når du skal købe en dåbsgave. Der findes mange forskellige ting, der er accepteret at give i dåbsgave. Der findes alt fra legetøj til sølvsmykker og sølvgenstande med gravering. Der er mange som har lyst til at finde den helt perfekte dåbsgave, men hvis der ikke er nogen ønskeliste, hvor skal man starte?

Nogen har måske ikke lyst til at give noget fra en ønskeliste, men finde en mere personlig gave. En dåbsgave med navn og gravering er en god gave, hvis du gerne vil give noget personligt der varer livet ud. Det er forskel på at vælge en dåbsgave som kan bruges her og nu, og som barn og forældre får brug for i spedbarnsfasen, og gaver som barnet måske får brug for senere i livet. Sølvskeer, bestik, kopper og andre lignende ting – kan få affektionsværdi og forblive et minde om dåbsdagen den varer livet ud.

Du kan altså vælge mellem utrolig mange forskellige ting, hvis du skal finde en dåbsgave. Der kan vælges mellem både legetøj og genstande der kan bruges når barnet bliver voksent eller beholdes som minde. Hvis du er en del af familien, kan dåben også være en god mulighed for at give arvestykker videre.

Find den perfekte dåbsgave

Den perfekte dåbsgave finder du ved at tænke over hvad det er der ville passe til den lille, eller eventuel hvad forældrene ønsker. Hvis du har fundet det perfekte legetøj eller en anden personlig gave, er det også en mulighed for at give det i dåbsgave og dermed have den perfekte gave med.

Der findes eksempler på helt klassiske dåbsgaver, der er svært populære. Nogen vælger for eksempel at forgylde barnets første sko. En anden klassiker er at købe klassiske børnebøger, for eksempel eventyrsamlinger, i en fin udgave som man kan have livet ud. Det er vigtigt for mange at købe en dåbsgave der kan vare længe, og ikke kun for at købe en gave. At vælge den rigtige dåbsgave, kan skabe et minde der varer hele livet.

Måske mangler forældrene noget helt væsentlig? En krybbe, sengetøj, dyne, pude eller noget helt tredje? Dåben er en god anledning for, at give noget forældrene måske ikke har råd til, og noget der kan bruges. Mange vælger også at give graverede smykker, med barnets navn og dåbsdato eller fødselsdato, som kan være både et minde og en brugsgenstand gennem livet. Dåbsgaver skiller sig lidt ud fra fødselsdagsgaver, netop fordi den skal vare længe og minde om dagen.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!