Baby der leger med rangle

3 ideer til gode dåbsgaver, der både glæder baby og forældre

Skal et barn døbes er det en stor dag for både barnet og forældrene. Der er dog ingen tvivl om, at det primært er en dag, som forældrene kan huske. Derfor behøver man ikke tænke så meget på barnet, når man giver en dåbsgave. Man behøver i hvert fald ikke tænke på barnet i netop det øjeblik.

Man kan lige så godt tænke på efterfølgende år. Der findes mange gode dåbsgaver, du kan give, som også vil være noget forældrene sætter pris på.

I det følgende kan du læse om tre ideer til, hvilke dåbsgaver du kan give barnet.

1 – Minder fra både dåbsdag og fødselsdag er værdifulde

Når man er ældre, begynder man pludseligt at blive meget interesseret i, hvad der skete da man var lille, og hvordan ens barndom var. Blandt andet kan man blive nysgerrig efter at vide, hvilken dag man blev født. Man kan for eksempel undersøge, hvad der skete præcis den dag, man blev født eller døbt. For at slippe for dette kan det dog også være, at man er så heldig, at der er nogle der har givet dette til en i dåbsgaver.

En dåbsgave kan for eksempel være en indrammet avisforside fra den dag, man bliver født eller døbt. Det kan være sjovt at se tilbage på, for der vil ikke gå mange år, før det ser meget gammeldags ud. Det er interessant at vide lidt mere om, hvilken verden man blev født ind i.

2 – Noget gyldent er godt på dåbsdagen

En af de ting, som er meget oplagte at give i dåbsgave er gyldne ting. Det er nemlig noget, som man altid har givet, og det er især, fordi det er dyrebart, at man har givet det. For eksempel kan det være ens egen sut fra barndommen, som man får forgyldt. Det kan også være, at man får den forsølvet.

Uanset hvad kan det være en meget interessant ting at have liggende på børneværelset.

Uanset hvad man vælger at få forgyldt vil forældrene formentligt nyde at have det stående fremme. Når barnet bliver ældre er det også en ting, som de vil nyde at have stående fremme.

3 – Pynt på værelset er en oplagt gave

Når man skal give noget i dåbsgave, kan man også overveje at give noget til børneværelset. Måske har man som forældre ikke haft så meget tid til at indrette værelset. Hvis det er tilfældet kan man nok godt bruge lidt hjælp til dette. Her kan man give en flot plakat i gave. Man kan få nogle sjove plakater, som er oplagte for børn at have hængende.

Man kan blandt andet bestille en flot plakat med alfabetet. Når det er til børneværelset er det vigtigt, at der er mange farver på plakaten. Det er nemlig noget, som børn generelt er vilde med. Det er vigtigt, at man ikke kun giver en plakat, som man tror, at forældrene vil være vilde med, da det selvfølgelig er dåbsbarnet, der skal være i fokus.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!