Trætog

4 konkrete gaveideer til barnedåben

Det kan somme tider føles vildt svært at finde på den gode gave, når man bliver inviteret til barnedåb. Det kan især være svært, hvis man ikke selv har børn og derfor ikke har nogen som helst ide omkring, hvad et lille barn kan have brug for i sine første leveår.

Heldigvis behøver det ikke være så svært at finde en gave, som skaber lykke hos både barn og forældre.

Læs med her og få nogle gode ideer til den gode gave at give, når man skal til barnedåb.

Fødselsdagstoget til alle livets fødselsdage

En gave, som efterhånden er ved at blive en klassiker ved enhver barnedåb, er fødselsdagstoget. Her giver du et lille tog med plads til fødselsdagslys på togets vogne.

Gaven er fin, fordi den vil følge barnet ved hver eneste fødselsdag hele barndommen igennem. Du kan vælge imellem flere forskellige former for tog og med forskellige vogne pyntet med alt fra dyr til flotte farver og en masse andet.

Fødselsdagstoget er både en moderne og levedygtig gave at give til en barnedåb. Her rammer du helt sikkert plet hos både forældre og barn.

Gaven til de første skridt

En anden super god gave at give, er hjælpen til de første skridt. Find denne gave her.  

Her er der selvfølgelig tale om den gode gåvogn. En god gåvogn er alfa og omega i den periode, hvor barnet er på vej til at få styr på benene og på motorikken. Her kan han eller hun så holde balancen ved at gå med en lille gåvogn.

Gåvognen er ud over sin praktiske benyttelse også super legetøj, som kan fyldes med andre legesager og være en god måde for barnet at transportere sine ting rundt.

Gode bøger med gode fortællinger

Er dit budget lidt mindre til barnedåben, så kan det være en rigtig god ide at give bøger til barnet. Her taler vi om bøger med gode billeder og samtaleemner, som kan være med til at kickstarte barnets sprog.

Bondegårdsbøger, dyrebøger, bøger om biler og en masse andet, kan nemlig være med til at sætte både fantasi og tale i gang hos barnet.

Klodser til fantasi og leg

En anden god gave at give til en barnedåb er klodser. Her er det vigtigt at vælge klodser i et materiale, som kan tåle at komme i munden og som ikke er behandlet med en masse sundhedsskadelige stoffer. Du kan finde klodser, der er gode for børnene hos Pixo.dk.

Ofte er det klodserne i naturtræ og uden farve, som er bedst for barnet. Klodser er super til at forme barnets evner til leg og koncentration. Byg tårne med barnet, tæl klodserne og så videre.

Find flere gode ideer til dåbsgaven lige her.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!